Välkommen till butiken på Caravan Marine - Campingtillbehör och reservdelar

I vår stora luftkonditionerade butik hittar du det mesta av det bästa som kan underlätta din vistelse i husvagnen, husbilen, båten, vid poolen eller sommarstugan.

Bord, stolar, serviser i melamin, glas i plast, markiser, vindskydd, förtält mm

Behöver du el och då speciellt 12 volt kan vi stå till tjänst med solpaneler, fritidsbatterier, laddare 12 / 24 voltsbelysning eller vi kan hjälpa er med att skaffa fram vindkraftverk eller elverk av varierande storlek. Är du ute efter kyla så tillhandahåller vi luftkonditionering, kylskåp, el/gasol kylboxar och vanliga kylväskor.

Vi har det mesta inom gasolprodukter såsom kylskåp spisar gasolvärme gasolkaminer varmvattenberedare m.m. Vänd Er med förtroende till oss när det gäller gasol. Listan på vad som finns i vårt minivaruhus kan nästan göras hur lång som helst, så det enklaste är att du gör ett besök, du kanske hittar prylen som du inte visste fanns men som du alltid har önskat dig.

Oberoende av vilket märke du har på din husvagn husbil eller släpvagn är sannolikheten stor att vi har rätt reservdel hemma, om inte kan vi skaffa fram den inom några dagar.

Dela gärna upp betalningen räntefritt vid större köp, vi hjälper gärna till för att Ni ska få Er fritid så komplett och perfekt som det är möjligt.
Vi har tillbehör & reservdelar från Kama Fritid, Holiday Fritid, Sunwind m.fl.

Kama Onlinebutik: Du kan beställa dina varor online direkt här i vår Kamabutik. Hämta bekvämt direkt hos oss i Valbo.

Holiday Fritid Tillbehör: Klicka här, välj tillbehör, dock måste ordern mailas in till oss: butiken@caravanmarine.se

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK