Kabe

Kabe är marknadsledaren när det gäller välbyggda husvagnar . Här finns alla modeller för olika smaker och behov. Se även de nya husbilarna med vattenburen Aldevärme!.

Besök Kabes hemsida »

Se Kabe i 360 grader här »

Lånelöfte hos Kabe Finans

Unika lösningar ger din husvagn mervärde!

Med skickliga hantverkare och tekniker, största noggrannhet vid val av material, väl utprovade tekniska lösningar och de modernaste tillverkningsmetoderna har vi stadigt kunnat utveckla och förfina våra modeller. Helt i linje med vår ambition sedan starten – att erbjuda husvagnar som i alla delar representerar det bästa som finns.

Och efter mer än 50 år som tillverkare av husvagnar vet vi att kvalitet lönar sig! Detaljerna tål att granskas – ta gärna fram luppen! Titta på isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion och inredning. Kvalitet i förening med generositet har visat sig vara ett vinnande koncept och vi är självklart stolta över att vara Sveriges mest köpta skandinaviska husvagn.

Vårt kvalitetstänkande går igen i alla detaljer – isolering, ventilation, värmesystem, fönster, möbelkonstruktion. För att din husvagn ska fungera lika bra i alla väder och i alla lägen har vi inte bara valt de bästa material som finns att få på marknaden. När vi inte hittat något som motsvarat våra krav, då har vi helt enkelt själva uppfunnit det vi sökt.

Vi vill att våra kunder ska känna stolthet över sitt köp av en KABE husvagn. Och allt handlar inte bara om smarta tekniska lösningar. Det som möter ögat är lika viktigt och här lämnar vi heller inte något åt slumpen. Vi är lika noggranna när vi inreder våra vagnar som vid konstruktion och montage. Ingen detalj är för liten. Vi lägger lika stor vikt vid stort som smått. Grundinredningen – skåpstommar, luckor, dörrar i amerikansk valnöt – allt tillverkas i vårt eget snickeri av skickliga hantverkare som har modern utrustning till sin hjälp men också det rätta handlaget och känslan för materialet.

Vi väljer gardintyger och möbelklädsel enligt samma måttstock som våra kunder – mönster och färger som ger maximal trivsel och i kvalitet som ska hålla i många säsonger. Sängarna med ställbar huvudgärd och ventilationslucka strax intill, ett lättarbetat kök, rymligt badrum och soffor med stoppning av bästa sort – allt bidrar till helheten – KABE-kvalitet.

Våra husbilar

Med vårt säkerhetstänkande och gedigna kvalitetskontroll kan du känna dig trygg när du väljer en husbil från KABE. För oss är alla detaljer, stora som små, är lika viktiga! Och när du jämför priser ska du inte glömma att också kolla vad som ingår i priset. KABE ger mycket för pengarna. Få husbilar kan matcha konstruktionen och utrustningen som en KABE Travel Master har som standard.

KABE Travel Master är mycket rymliga men det faktum att en husbil erbjuder ”compact living” innebär också att varje kvadratcentimeter måste utnyttjas smart. Boendeformen ställer dessutom extra höga krav på värmesystem, isolering och ventilation. Vårt sätt att utnyttja utrymmet och vår förmåga att skapa husbilar som både står emot sommarvärme och vinterkyla har gjort att vi är skandinaviens mest sålda svensktillverkad husbil.

Allt som förknippas med KABE-kvalitet finner du i KABE Travel Master. Och med all standardutrustning som också ingår i priset, får du mycket mer för pengarna! Vi vet att våra KABE Travel Master väcker beundran, faktiskt ännu mer nu när vi gett bilarna ny form och färgsättning. Lika viktigt är dock att insidan håller det utsidan lovar och vi vet att den som stiger in inte blir besviken.

Elegansen i våra KABE Travel Master är slående. Hantverksmässiga snickerier i förstklassigt material från vårt eget snickeri, inbjudande sittgrupp, välutrustat badrum med dusch, praktisk köksdel plus mängder av smarta detaljer som standard i alla våra husbilar. Vi har skapat ett boende som i kvalitet väl ska kunna mäta sig med ditt ordinarie hem och har därför inte snålat vid val av sittdynor och madrasser – du sitter bekvämt och sover garanterat skönt på fjädrande madrass i dubbel- eller långbäddar.


Välkommen!

 

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK